OBS! Vær venligst opmærksom på eventuelle ferieperioder. De fremgår på vores forside.

 

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udsolgte varer.

 

Fortrydelsesret, returnering og ombytning:

Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til loven. Det betyder, at du skal give besked om brug af fortrydelsesret senest 14 dage efter modtagelse af varer, og derefter har du 14 dage til at returnere varen. Men du kan altid aftale en længere frist, hvis du skal bruge varen til en gave, blot du kontakter os på forhånd. Udgifter i forbindelse med returnering af varer skal du selv afholde uanset om det gælder fortrydelse, returnering eller ombytning.

Ved returnering af en vare skal denne være i den emballage, som den er leveret i. Det er dog ikke et krav, at emballagen er ubrudt. Vi beder dig venligst vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen samt oplyse, om du ønsker varen byttet til en anden vare eller have pengene retur. 

 

Leveringsbetingelser:

Leveringstiden er normalt 3-5 hverdage fra du har sendt din bestilling til du modtager den med posten. Dette gælder kun lagervarer, og vi tager forbehold for udsolgte varer. Vi sender med Postdanmark for 65 kr. uden omdeling og 79 kr. med omdeling.

 

Betaling:

Vi modtager betaling med dankort og bankoverførsel. Ved betaling til bank sender vi din pakke, når din indbetaling er registreret. Venligst anfør ordrenummer ved indbetaling.

For offentlige institutioner kan der udstedes EAN faktura. Vælg Bankoverførsel og angiv EAN nummer i kommentarfeltet.

 

Garanti/reklamation:

Hvis varen er defekt, transportskadet eller fejlleveret, bedes du kontakte os hurtigst muligt og melde fejlen. Såfremt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Post Danmark - og modtager du en pakke, som synligt ser ud til at være ødelagt i transporten, skal du straks gøre Post Danmark opmærksom på dette.

Reklamationsretten er 2 år.

 

Behandling af personlige oplysninger:

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail og hvilke varedata, der vedrører din ordre. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.